Refuserat inlägg i Ring P1 20 dec. 2016
Sep 15

Under vecka 37-2017, 11-15 sept. måndag till fredag mailades, lästes in till tellefonsvararen och lämnades i Ring P1:s sluss 099-51010 nedanstående debattinlägg : ”Nu är det hög tid att genomföra handlingsplanen mot utanförskap, tiggeriförbud är en helt meningslös åtgärd. Redan på 1990-talet fanns det uteliggare och tiggare i Europas storstäder, också i Stockholm. Därför såg statsministrarna i EU i Lissabon 1999 det nödvändigt att fatta beslutet om att alla EU-länder skulle skriva en handlingsplan mot utanförskap, så gjordes också i Sverige. Hur ligger det till med den handlingsplanen i dag ? Mot den bakgrunden borde dagens politiker inse att det är utanförskap och fattigdom som behöver åtgärdas och att tiggeriförbud är en helt meningslös åtgärd. Apropå flyktingströmmar, Gunnar Olofsson, Borås påminde oss i tisdagens 12 sept. Ring P1 om det kaos och den grogrund för IS, som USA i den västerländska demokratin namn sedan 1990-talet har skapat i bl.a Irak och Lybien genom att använda krig och militärt våld.”

Kommentera

You must be logged in to post a comment.

preload preload preload